onsdag 16. mai 2012

Vern om dem du har rundt deg!

Timer, dager, uker og måneder går så fort, livet går litt på autopilot, står opp på samme tid hver dag, så barnehage,skole og jobb. Hjem, middag, lekser osv. Hverdagsrutiner er vel hva vi kaller det. Så ting er stort sett som de alltid har vært,men ikke helt. som for de fleste andre i vårt lille landet så har dette året gjort noe med oss alle. vi har, om mulig,  blitt enda litt mer glade i hverandre, og vi holder våre nære og kjære litt tettere inntil brystet.

Vi har opplevd at noen vi bryr oss om, uten forvarsel forsvinner, og ikke er der lenger, det er da ting settes i perspektiv, og vi skjønner at vi må ta vare på hverandre så lenge vi har hverandre. Vi har nok alle forstått at livet kan være skjørt og kort. Så ikke la livet gå på autopilot eller la alt bli rutiner.
Vi har kun dette livet, her og nå. Så ta vare på dem du har rundt deg.

Så vern om dem du har rundt deg, det skal i alle fall jeg gjøre.


 

lørdag 5. mai 2012

"Bare en Hund"



Av og til sier folk til meg: "Opp med humøret - det er "bare en hund"" eller "Det er mange penger for "bare en hund"". De forstår ikke den reisen jeg har gått i gjennom, de timer jeg har brukt, og de penger som er involvert i "bare en hund". Noen av mine stolteste øyeblikk har vært med "bare en hund".
Mange timer er gått hvor mitt eneste selskap var "bare en hund". Noen av mine sørgeligste øyeblikk har vært som følge av "bare en hund", og de dager i mørket når jeg har grått, har "bare en hund" alltid hvert ved min side. "Bare en hund" ga meg trøst til å overvinne de dager som måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hund" vil du kanskje forstå setninger som "bare en venn", "Bare en soloppgang" eller "bare et løfte". "Bare en hund" bringer meg et fantastisk vennskap, tillit og ubegrenset glede. "Bare en hund" bringer den medfølelse og tålmodighet jeg har bruk for, for å bli ett bedre menneske. På grunn av "bare en hund" kan jeg finne på å stå opp tidlig, gå en lang tur og se med reist hode inn i fremtiden. Så for meg, og folk som meg er det ikke "bare en hund". Men håp og drømmer om fremtiden, glade minner fra fortiden og den rene glede i øyeblikket.
"Bare en hund" frembringer det beste i meg og får mine tanker vekk fra meg selv og dagens bekymringer. Jeg håper at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hund", men noe som gjør meg glad, og holder meg og menneskeheten fra å være "bare et menneske"
"Bare en hund Benny"