fredag 15. juni 2012

Smil selv om det gjør vondt!

Tenk deg at du tar ett fat... Oops, du mister det på gulvet, så er det knust... Tenk hvor fort det gikk i stykker? Så tar du alle bitene... Du prøver så godt du kan, å lime dem sammen igjen... Det tar lang tid, det er veldig vanskelig... Når du er ferdig kan du se spor av hvor fatet var knust..... Sånn er det med mennesker også, det er raskt å ødelegge andre, og det tar lang tid å reparere skaden... Du vil alltid sitte igjen med spor eller sår som viser hva du har vært igjennom..... Så husk at et smil betyr ikke alltid at du er lykkelig, men at du er sterk nok til å smile selv om det gjør vondt

mandag 11. juni 2012

Vær en julenisse året rundt.

Her sitter jeg i juni og tenker på julenissen!!!! ikke at jeg lengter etter vinter og jul men fordi jeg tenker litt på betydningen av julenissen.
I mine tanker, mulig vidtflyvene tanker, men likevel mine tanker. Bør vi alle være julenisse, hele året. med en sekk som aldri blir tom. ikke med leker, men med "usynlig gaver". I mitt hode bør julenissen være en som prøver å bringe harmoni og fred. Der kjærligheten mangler, sår han et frø. Der fremtiden synes svart og usikker, bringer han håp.
Vi må alle være julenisse året rundt, å bringe de usynlige gavene. ikke bare til barn, men til alle. Det er så mange som trenger å få håpet tilbake, og det kan vi alle hjelpe til med. Vise litt medmeskelighet, ta litt mer vare på hverandre, kjente eller ukjente, vi trenger alle noen ganger i løpet av livet å få besøk av en julenisse.

Å julenissen kan være deg!

God jul (i juni)

lørdag 9. juni 2012

Livet er en boksekamp


Livet er en boksekamp; Bjella slår, og tiden går. Vær sterk nok til å holde ut i rundene, og blir du slått ned, reis deg opp igjen! Så lenge du beveger beina, og ikke lar deg bli truffet for hardt og for ofte. Vil du klare deg! Men slå godt ifra deg når du vet at du vil treffe! Sett deg ned og hviler deg litt. Før du igjen spretter opp når tiden er inne. Selv om du taper, vil du alltid være en vinner.

Så lenge du har gjort ditt beste.