fredag 25. januar 2013

Skal jeg fjærne håra på bena?

Jeg har som noen sikker vet, gått ut høyt og sagt ifra om mitt sportslige mål i 2013.
Jeg skal sykle den store styrkeprøven fra Trondheim til Oslo. Gå igjennom himmel og helvete på 24 timer? Slit, blod, svette og tårer?
Men, ikke nok med det. Nå leser jeg at det er smart å fjerne hårene på bena også?
Hvorfor! spør jeg meg selv.
Jo sier de.
- Da blir det lettere å massere dem.
- Kjøligere på varme dager.
- Unngår hår i sårene når man velter
- Mer aerodymanisk
- Mindre kroppsvekt.
- Lettere å smøre solkrem på bena
- Osv osv osv

Disse "argumentene" er selfølgelig bare tull, spør du meg.
Den viktigste grunnen er at det ser bra ut. Skal man se proff ut, er dette ganske enkelt en del av game'et. Skal man være med i styrkeprøven, da kan man fader ikke stille opp med topplue, lusekofte, og ull på bena!!
Man må streve etter å være tour the franc-styla hvis konkurrentene skal ha noenlunde respekt for deg!! Helst skal naturligvis bena ikke bare være hårfrie, men også brune! Dette er viktig - for da ser man musklene lettere (det er ikke tilfeldig at bodybuildere bruker halve dagen i solstudio) - og da får man den ønskede bieffekten av å ha disse flotte bena: For når konkurrentene ser de brune, muskuløse leggene mine, så blir de psyka ut! "Fy fader, sjekk de bena - Han er det ikke no vits å forsøke å henge på." I min søken etter å bli en bedre syklist er glatte ben en ting jeg vil prøve i sommer. Jeg er også så heldig at min kjære kone Cathrine, er opptatt av dette. Hun mener at jeg bør vokse bena - i stedet for å bruke høvel. Da blir hårene trukket ut ved roten og borte i flere uker. MEN: Det  må jo gjør forferdelig vondt? Leggene er  ikke så halvgærnt, har jeg hørt, men hva med å vokse baksiden (og innsiden..) av lårene? Herregud. ikke nok med å sykle i 24 timer....... men dette kommer til å være like ille.
Så JA jeg gruer meg, og ønsker tips om hvordan man kan gjøre dette på en mildere måte.