fredag 1. mars 2013

høyhælte sko = penissjalusi

Satt og tenkte litt på hvorfor dere kvinner bruker høyehælte sko??ikke fordi at jeg ikke synes damer med høyehælte sko er “litt sexy”, eller at jeg mener dere får rettere holdning og strammere rompe av og bruke de. Nei rett og slett fordi det må være ubehaglig og gå med?? Men så kom jeg over freudianske teorier. Der fant jeg blant annet en teori som muligens kan være en forklaring på hvorfor kvinner har skodilla. Det bunner i kvinners penissjalusi og at høyhælte sko egentlig bare er store fallos symboler. Dette kan spores tilbake til den prefalliske utviklingstrinnet. Kvinnens skodille er med andre ord egentlig bare et uttrykk for kvinnens savn etter penisen hun aldri hadde eller fikk.

Så nå sitter jeg her og holde hardt i min “fallos” og håper at ingen klipper den av og putter den på en sko
 
 

fredag 22. februar 2013

Kan man bli 100 prosent lykkelig?

Hva får mennesker til å si: Ja, jeg er lykkelig? Kan man noen gang bli 100 prosent lykkelig? Så lykkelig at man smiler når ingen er tilstede, så lykkelig at man ikke har en eneste bekymring i livet. Mange sier at livet er herlig, og at de ikke kunne vært gladere. Men er det virkelig sant? Er det ingenting som kunne gjort hverdagen bedre? Hva handler lykke om?

 

Er det å ha det største huset i gata, en familie man elsker, en jobb man tjener rått på eller er det å ha mange materielle ting? Jeg tror ikke lykke handler om ên spesiell ting. Lykke er sammensatt av mange forskjellige ting. Først og fremst tror jeg lykke handler om å ha det bra med seg selv. Livet kan gå deg i mot og hverdagen er slett ikke rosenrød, men du ser muligheter, du vet at alt ordner seg. Du holder humøret oppe, og det er ikke bare ute blandt folk. Man vet å sette pris på de små tingene i livet. Man er glad for det livet har å by på. Å gå på en "smell" kan hende oss alle, og den kan komme i alle former. Man kan føle en nedstemtheten man ikke kan beskrive, man er bare i livet, men lever ikke. Da er man ikke lykkelig, og trenger ofte hjelp for å komme forbi det, for å kunne kalle seg lykkelig igjen. Det viktigste er å være fornøyd med livet slik det er nå, og ikke strebe etter noe som ikke er der.
 

Det som gjør meg glad er å ha familie og venner rundt meg, som jeg bryr meg om, og at det selvfølgelig er gjensidig. Det er å føle meg godtatt, å være en del av et fellesskap. Ingenting er som å føle at man er med. Det er å ha noe å gjøre i hverdagen, slik som jobb eller skole. Føle at jeg kan bidra med noe. Men i mellomtiden er det viktig å sette pris på de små gledene i livet, og ta livet som det kommer, i tillegg til å ikke gi opp uansett hva som skjer. Klarer man det, kan man oppnå det man vil, og føle seg tilfreds med tilværelsen.

fredag 25. januar 2013

Skal jeg fjærne håra på bena?

Jeg har som noen sikker vet, gått ut høyt og sagt ifra om mitt sportslige mål i 2013.
Jeg skal sykle den store styrkeprøven fra Trondheim til Oslo. Gå igjennom himmel og helvete på 24 timer? Slit, blod, svette og tårer?
Men, ikke nok med det. Nå leser jeg at det er smart å fjerne hårene på bena også?
Hvorfor! spør jeg meg selv.
Jo sier de.
- Da blir det lettere å massere dem.
- Kjøligere på varme dager.
- Unngår hår i sårene når man velter
- Mer aerodymanisk
- Mindre kroppsvekt.
- Lettere å smøre solkrem på bena
- Osv osv osv

Disse "argumentene" er selfølgelig bare tull, spør du meg.
Den viktigste grunnen er at det ser bra ut. Skal man se proff ut, er dette ganske enkelt en del av game'et. Skal man være med i styrkeprøven, da kan man fader ikke stille opp med topplue, lusekofte, og ull på bena!!
Man må streve etter å være tour the franc-styla hvis konkurrentene skal ha noenlunde respekt for deg!! Helst skal naturligvis bena ikke bare være hårfrie, men også brune! Dette er viktig - for da ser man musklene lettere (det er ikke tilfeldig at bodybuildere bruker halve dagen i solstudio) - og da får man den ønskede bieffekten av å ha disse flotte bena: For når konkurrentene ser de brune, muskuløse leggene mine, så blir de psyka ut! "Fy fader, sjekk de bena - Han er det ikke no vits å forsøke å henge på." I min søken etter å bli en bedre syklist er glatte ben en ting jeg vil prøve i sommer. Jeg er også så heldig at min kjære kone Cathrine, er opptatt av dette. Hun mener at jeg bør vokse bena - i stedet for å bruke høvel. Da blir hårene trukket ut ved roten og borte i flere uker. MEN: Det  må jo gjør forferdelig vondt? Leggene er  ikke så halvgærnt, har jeg hørt, men hva med å vokse baksiden (og innsiden..) av lårene? Herregud. ikke nok med å sykle i 24 timer....... men dette kommer til å være like ille.
Så JA jeg gruer meg, og ønsker tips om hvordan man kan gjøre dette på en mildere måte.